Droom over Morris Ungren vervuld

5 maart 2012

In september 2009 kreeg broeder Harry van der Stel een droom waarin hij een man achter de kansel zag staan.

Hij zag hoe de man achterover viel. In de droom ging broeder Harry naar hem toe en bad voor hem, waarna hij hem terug zag komen. Broeder Harry begreep de exacte betekenis van de droom niet maar vertelde het aan enkele broeders in zijn gemeente.

Toen broeder Harry een foto kreeg toegemaild, waarop broeder Morris Ungren achter de kansel stond te prediken, realiseerde hij zich dat dat de persoon was die hij in zijn droom had gezien. In december 2009 werd de droom naar zijn dochter, zuster Sonja Ungren-Eccles, gemaild. Zij antwoordde dat hetgeen in de droom gezien was, daadwerkelijk was gebeurd, een paar weken eerder. Terwijl broeder Morris aan het prediken was, werd hij plotseling zwak en begon achterover te vallen. Een aantal gelovigen uit zijn gemeente schoten hem te hulp. Ze baden voor hem en hij kreeg zijn krachten opnieuw terug.

Morris Ungren had al geruime tijd een probleem vanwege een tekort aan bloedplaatjes. In 2009 had hij regelmatig transfusies van bloedplaatjes nodig en zijn doktoren probeerden hem te helpen met een nieuwe soort medicijn. Desondanks was hij er eind december 2009 zo slecht aan toe, dat zijn doktoren dachten dat hij zou overlijden. Maar de Here heeft hem opgericht en zodanig versterkt dat hij gedurende nog twee jaren kon prediken en niet minder dan vijf boeken heeft geschreven.

In de herfst van 2011 was zijn arbeid op aarde volbracht en nam de Here hem naar Huis. Hij werd 92 jaar!

Deze site maakt gebruik van functionele cookies.

English (United States)