Het Familie Altaar

Het familie altaar

Het Familie Altaar is een boek bedoeld voor dagelijkse toewijding voor het hele gezin. Het is bedoeld om aan de tafel voorgelezen te worden, en bevat daarom ook voor kinderen begrijpelijke teksten. Het bevat echter ook een lees-plan-schema om de gehele Bijbel in één jaar uit te lezen. Elke dag leest u dan vier verschillende gedeelten van de Bijbel, gelijkmatig verdeeld over 365

dagen. Het heeft voor iedere dag van het jaar een pagina met daarop:

  • Dagnummer en datum
  • Een kort schriftgedeelte (genomen uit het schema voor de betreffende dag)
  • Een aanhaling uit een prediking van W.M.Branham
    (meestal met betrekking tot, of gerelateerd aan het Schriftgedeelte)
  • Onderaan de pagina staan de Schriftgedeelten uit het schema voor de betreffende dag.

De korte Schriftgedeelten bovenaan de pagina's zijn gedrukt als "rode letter editie" (de woorden van Christus zijn rood van kleur). Zie hieronder een voorbeeldpagina.

voorbeeld pagina

De originele engelse uitgave Family Altar werd samengesteld door Timothy Dodd.

Deze uitgave is ook online beschikbaar en als E-Book in het ePub formaat te downloaden.

 


Het Familie Altaar Deel 2

Het Familie Altaar deel 2 gaat door de vier evangeliën. In plaats van een plan om de Bijbel binnen een jaar door te lezen zijn er in deel 2 verwijzingen naar andere evangeliën die dezelfde gebeurtenis of gelijkenis beschrijven als op de betreffende dag besproken wordt. Voor de rest is deel 2 vergelijkbaar met het eerste familie altaar boek, het heeft een schriftgedeelte en een aanhaling uit een prediking van William Branham die daar betrekking op heeft. Verder is dit deel rijkelijk voorzien van kleurrijke illustraties die het besproken onderwerp weergeven.

De originele engelse uitgave Family Altar Part 2 werd samengesteld door Timothy Dodd.

voorbeeld pagina

Ook deze uitgave is online beschikbaar, en in drie ePub formaten te downloaden, namelijk voor E-Readers, Apple apparaten en zonder plaatjes.

Deze site maakt gebruik van functionele cookies.

English (United States)