Betere ondersteuning voor mobiele browsers en vier nieuwe vertalingen.

6 maart 2023

Kleine schermen worden nu beter ondersteund en er zijn vier nieuwe vertaalde predikingen toegevoegd.

De vier nieuwe vertaalde predikingen zijn:

De website heeft een “responsive” layout gekregen, dat wil zeggen dat de opmaak aangepast is voor verschillende formaten schermen.
Er zijn drie layouts, de vertrouwde oude layout voor normale computerschermen is identiek gebleven behalve het nieuwe menu icoontje voor instellingen.
Oude layout

Voor mobieltjes zijn er twee bij gekomen, afhankelijk van de hoogte en breedte van het scherm krijgt u de landscape (breed) of portrait (smalle) layout. Het menu klapt in beide mobiele layouts vertikaal naar beneden en de menu’s hebben een grotere oppervlakte zodat deze gemakkelijker met vingers te bedienen zijn.
In beide mobiele versies schuift de Bijbel naar binnen in plaats van naar buiten. In landscape zit deze nog aan de rechter kant.
Landscape layout

In portrait modus schuift de Bijbel uit de onderkant van het scherm.
Portrait Layout

Mocht het zijn dat u de nieuwe layout niet wenst of dat u niet wilt dat deze automatisch verandert als u de telefoon kantelt, dan kunt u een vaste layout kiezen in de instellingen.
Deze instellingen worden lokaal in uw browser opgeslagen (in een cookie) en worden niet op onze server opgeslagen, dus als u privévensters gebruikt blijft de instelling alleen voor de huidige sessie.

Instellingen Instellingen mobiel Layout keuze

Mocht de site er nu niet goed uit zien, klik dan op deze link om uw browser cache te verversen:

Deze site maakt gebruik van functionele cookies.

English (United States)